Thumbnail

Ryhmien Pikkulomat

Pikkulomat ovat linja-autoryhmille suunniteltuja lyhyitä 1-4 yön kokonaisuuksia.

Pikkuloma sisältää päivällisen tulopäivänä, yöpymiset, puolihoidon, kylpylän käytön aukioloaikoina sekä lomakeskuksen ohjelman ja lomatoiminnan palvelut ko. aikana. Pikkuloman voi varata Pelimanniviikkoja lukuunottamatta minkä tahansa lomaviikon sisältä.

Pikkulomahinnat ovat jo valmiiksi alennettuja ryhmähintoja. Ryhmäksi katsomme vähintään 16 hlö:n ryhmän. Lisäksi tarjoamme ryhmän kokoon perustuvia ryhmäetuja.

Vähintään kahden yön pikkulomaan voi yhdistää myös opastetun retken lähialueille ja Etelä-Suomeen. Retki toteutetaan ryhmän omalla linja-autolla. Tutustu Lehmirannan retkipalveluihin.

Pikkulomahinnasto

  2019 
Hinta 
/hlö 
2019
EL-jäsenhinta
/hlö
Pikkuloma 1 yö 90 euroa 75,50 euroa
Pikkuloma 2 yötä 177 euroa 149 euroa
Pikkuloma 3 yötä 265 euroa 220 euroa
Opastetun retken lisämaksu /hlö. 
(sis. retkisuunnittelun, varaukset 
ja opastuksen) 
Katso Lehmirannan retkipalvelut
7 euroa 6 euroa

 

 

Kysy vapaita aikoja pikkulomille

ryhmämyynti puh. (02) 7275 320.

 

Ryhmien yhdistämisestä hyviä kokemuksia

Kannattaa kysellä lähiseudun muiden ryhmien ja yhdistysten matkasuunnitelmia ja mahdollisuuksien mukaan yhdistää kahden tai kolmen samalla suunnalla olevan yhdistyksen matkat yhdeksi ryhmäksi samaan linja-autoon.

Kaksi tai kolme matkanvetäjää yhdessä saavat auton helpommin täyteen ja pääsette hyödyntämään tarjotut vapaapaikat. Matkasta tulee näin kaikkien osalta edullisempi, eikä kapasiteettia jää käyttämättä niin linja-autossa kuin matkakohteessakaan.

Muistattehan, että ryhmäedun saa jo 16 hengen ryhmällä!