yläkuva

Viihtyisää majoitusta luonnon helmassa

Lehmirannassa majoitut viihtyisissä hotellihuoneissa luonnon keskellä Salon Lehmijärvellä. Valittavana on myös sympaattinen hostel-tasoinen Tervahovi-rakennus.

Yövy mukavasti hotellissa järven rannalla

Lehmirannan lomakeskus sijaitsee kauniin Lehmijärven rannalla vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Salon keskustasta, Teijon kansallispuistosta ja Perniön keskustasta. Merelliseen Särkisaloon on vain 30 minuutin ajomatka.

Mitä tekemistä Salon alueelta löytyy?

Lehmirannan lomakeskuksen Artun luonnonsuojelualue sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä lomakeskuksesta. Luonnonsuojelualueella kulkee ulkoilureitti, mitä pitkin pääset kätevästi tutustumaan alueeseen. Lähellä Lehmirantaa sijaitsee myös Varikattilanmäen luonnonsuojelualue, jonne johtaa kapeampi maastoon merkitty metsäpolku. Lehmijärven uimaranta sijaitsee lomakeskuksen läheisyydessä. Siellä on mukavaa viettää kesäpäivää, vaikka lasten tai lastenlasten kanssa.

Salon alueen tapahtuma- ja palvelutarjonnan löydät kätevästi VisitSalon sivuilta. Salossa on paljon nähtävää ja erilaisia tapahtumia läpi kesän. Salon kaupunki on kuuluisa mm. Salon iltatorista, lukuisista kesäteattereistaan ja museoistaan.

Teijon kansallispuiston tarjontaan pääset tutustumaan parhaiten Metsähallituksen sivujen kautta. Kansallispuistossa voit patikoida, pyöräillä, meloa tai soudella soutuveneellä sekä kalastaa. Aivan kansallispuiston vieressä sijaitsee kolme ruukkikylää Mathildedahl, Teijo ja Kirjakkala, joissa on kesäaikana paljon tapahtumia ja kylät ovat viehättäviä vierailukohteita koko perheelle.

Merellinen Särkisalo on kaunis vierailukohde etenkin kesällä. Saariston pienet kauniit mutkittelevat tiet ovat etenkin motoristien ja pyöräilijöiden suosiossa, ja saarelta löytyy niin kahvila kuin ravintola -palvelujakin.

Piipahda vaikka kansallispuistoon päiväksi, ruukkikyliin tai Salon kulttuuritarjontaan ja nuku sen jälkeen hyvin lakanoiden välissä lomakeskuksessamme. Virkistäydy aamu-uinnilla järvessä tai kylpylässämme ja nauti kauniista maisemasta aamupalalla.

Majoitushuoneet

Lehmirannan majoitushuoneet löytyvät eri vuosikymmenten aikana rakennetuista rakennuksista (A–E). Kaikki rakennukset Tervahovia (E-talo) lukuun ottamatta on yhdistetty toisiinsa käytävillä. Hotellihuoneet löytyvät rakennuksista A–D sekä F. Tervahovissa (E-talo) sijaitsevat Lehmirannan hostel-huoneet. Lomakeskuksessa on myös muutama liikuntarajoitteisille tarkoitettu invahuone sekä oma huone eläinten kanssa matkustaville.

Voit valita pelkän yöpymisen (sis. aamiaisen) tai pidemmän lomavaihtoehdon puolihoidolla. Puolihoidon lomaohjelma on suunnattu Lehmirannassa eläkeikäisille.

Hotellin yleiset tilat sopivat liikuntarajoitteisille. Talossa on lainattavissa myös rollaattoreita ja pyörätuoleja.

Varaukset ja hinnasto

Ruokailu-, ohjelma- ja majoitusvaraukset Lehmirannan vastaanotosta etukäteen. Muistathan kertoa myös erikoisruokavalioista varauksen yhteydessä. Hinnastosta löydät majoitusten hintatiedot.

Myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi

Hinnasto
Lehmirannan ruokailu-, ohjelma-, majoitus-, loma- ja kurssihinnastot.
Lue lisää
Yöpyminen aamiaisella
Onko tiedossasi lyhyt pysähdys Salossa? Lehmirannassa yövyt rauhallisessa ympäristössä luonnon ympäröimänä.
Lue lisää
Lehmirannan viihtyisät hotellihuoneet

Hotellihuoneiden varustukseen kuuluvat:

Lue lisää
Tervahovissa edullista Hostel-majoitusta

Lehmirannan erillinen Tervahovi -rakennus (E-talo) on sympaattinen puurakenteinen entinen asuntolarakennus 50-luvulta.

Lue lisää