Thumbnail

Lehmirannan retkipalvelut

Lehmirannan sijainti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan matkailukohteiden tuntumassa on mitä parhain.

Lehmirannan sijainti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan matkailukohteiden tuntumassa on mitä parhain. Saaristomeren ainutlaatuiset merimaisemat, kuvaukselliset pikkukaupungit, hyvin säilyneet ruukkikylät ja näyttävät kartanomiljööt kutsuvat viihtymään ja viipymään. Pikkuputiikkien ja kahviloiden palvelualttius kannattaa kokea. Matkamaisemina avautuvat hoidetut perinnemaisemat ja vehreä lounaissuomalainen luonto. Retken jälkeen on hyvä palata lomakeskuksen maukkaaseen ruokapöytään ja nauttia muusta tarjonnasta.

Lomakeskuksesta retkeillään ympäri vuoden, mutta osa retkikohteista on avoinna vain kesäisin.

Lomaan voidaan yhdistää retki, jos ryhmä majoittuu Lehmirannassa vähintään kaksi vuorokautta.

Lehmiranta on kartoittanut valmiiksi eläkeläisryhmille soveltuvia ja pidettyjä retkikohteita. Ryhmän matkanvetäjän tarvitsee vain kertoa toiveensa. Ryhmä voi valita jonkin valmiin retkivaihtoehdon tai Teille voidaan räätälöidä jotain aivan muuta ja yllättävää.

Tutustu retkivaihtoehtoihin

Retkipalvelut maksullisena lisäpalveluna

Lehmirannan retkipalvelut ovat loman oheen erikseen varattavia maksullisia lisäpalveluita, joista ryhmä voi saada erillisen laskun tai maksaa paikan päällä.

Retkipalvelut kattavat retkisuunnittelun ja -varaukset sekä pääsääntöisesti myös retkiopastuksen. Lehmirannan retki ei ole valmismatka, vaan palvelut maksetaan erikseen kohteiden kanssa sovituin tavoin. Retkikohteet ja muut toimijat vastaavat kukin itse tuottamistaan palveluista.

Lehmirannan opastetuilla retkillä ryhmäänne opastavat Suomen Opasliiton auktorisoimat, ammattitaitoiset sekä kohteensa ja seutunsa tuntevat matkailuoppaat.

Retkisuunnittelu ja opastus:

6 euroa / henkilö / EL-jäsen,

7 euroa / henkilö / muut vieraat

Hinta ei sisällä tilausajon kuluja, retkikohteiden pääsymaksuja, kohdeopastuksia, kahvituksia tai muita mahdollisia retkikuluja, jotka maksetaan erikseen kohteisiin tai palveluntuottajille heidän kanssaan sovituin tavoin.

Varaukset

Retkistä ja retkipalveluista kannattaa sopia hyvissä ajoin, mieluiten kaksi kuukautta ennen Lehmirantaan tuloa.

Retkipalvelutiedustelut ja varaukset: puh. 040 727 5446 tai 040 727 5500.

Retkiä uudistetaan joka vuosi. Uutta koettavaa riittää varmasti, vaikka olisit vieraillut kohteessa aiemminkin.