Thumbnail

Supisuomalainen viikko 25.9–30.9. 5 vrk*

25.9.30.9.2023
Lehmirannan lomakeskus

Lähimatkailu on vastuullista ja suomalaisuus suosittua! Viikon ruokateemana perehdytään pohjanmaanlaisiin perinneruokiin. Laulamme kaikille tuttuja suomalaisia lauluja ikivihreistä iskelmiin sekä kuullaan lähiseudun historiasta ja nykypäivästä. Jos osallistujia on riittävästi, tehdään opastettu retki lähialueelle (eri korvaus). Ota kokeilumieli mukaan. Viikon aikana pääset kokeilemaan suomalaisia villityksiä: tonkkumin- ja kännykänheittoa, tikasgolfia ja humppajumppaa ym.! Viikon varrella lisäksi Suomi-ilta makuineen ja juomineen. Vuodenajan mukaan nautitaan ympäröivistä puitteista ja luonnosta. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 29.9. klo 16 Kaunis ja rakas Suomi-konsertti ja päivätanssit Reijo Laakkonen Hinta päivävieraille: 35 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman

Lomaohjaaja: Ritva Kynäkoski

Säestäjä: Pentti Rasi

Hinnat 2023:

Lomaviikko 5 vrk, 520 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 5 vrk, 415 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi