Vanhoja kirjeitä pinossa ja niiden päällä vanha hopeinen taskukello ketjuineen.

Nostalgiaviikko 3.–9.10.

3.10.9.10.2023
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikolla nostalgia on esillä monin eri tavoin: iloisissa ikimuistoisissa ja merkityksellisissä aiheissa, esineissä, muistoissa ja musiikissa eri vuosikymmeniltä. Nostalgiaviikon teemailta on nuoruusajan DISKO! Etsi mukaan upeimmat diskovaatteesi, sillä illan paras tyyli palkitaan. Kaiva naftalista teryleenihoususi, glittermekkosi, muhkeat olkatoppaukset taikka trumpettihoususi! Tässä tilaisuudessa et voi olla ylipukeutunut. Viikon aikana harjoitellaan helppoja diskokoreografioita, joita pääset tanssimaan värivalojen loisteessa. Diskobaarissa on myynnissä nostalgiadrinkkejä. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 6.10. klo 16 Syysunelmia -konsertti ja päivätanssit: Anniina ja Samuli Jokinen duo Hinta päivävieraille: 35 €/hlö (sis. ruokailun ja ohjelman)

Lomaohjaaja: Liikunnan- ja vapaa-ajanohjaajat

 

Hinnat 2023:

Lomaviikko 6 vrk, 614 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 488 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi