Thumbnail

Musiikki- ja lauluviikko 14.–20.11.

14.11.20.11.2023
Lehmirannan lomakeskus

Viikko sisältää laulunopetusta, karaokelaulamista sekä yhteislauluja. Tutustutaan oman äänen käyttöön, sekä siihen miten omaa ääntään voi huoltaa. Lomalla kootaan lauluryhmä, joka esiintyy viikolla Lehmirannan tilaisuuksissa ja jonne jokainen laulaja, niin vasta-alkaja kuin konkarikin, on tervetullut.

Osaatko soittaa kitaraa? Nappaa kitarasi mukaan, sillä tällä viikolla järjestetään myös kitaristien yhteissoittoja soitonohjaajan opastuksella. Kitaristien toivotaan osaavan kohtalaisesti soittaa kitaraa, sillä viikolla ei perehdytä kitaransoiton alkeisiin, vaan harjoitellaan porukalla kappaleita rennolla ja positiivisella otteella. Opetellaan yksinsoittoa melodian ja sointujen kera, lisäksi tarkastellaan ”sointuperheitä”, kvinttikiertoa ja laulujen säestämistä kitaralla. Kitaristit ja lauluryhmä esittävät viikon loppupuolella Hyvän mielen -konsertin. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 17.11. klo 16 30-v. Laulajan taivalta -konsertti ja päivätanssit: Juha Vartiainen, säestäjänä Kultaisen harmonikan voittaja Jani Helenius Hinta päivävieraille: 35 €/hlö (sis. ruokailun ja ohjelman)

Lomaohjaaja: Ulla Hillebrandt

Säestäjä: Kari Pennanen

Hinnat 2023:

Lomaviikko 6 vrk, 614 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 488 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. 02 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi