mikrofoni

Karaoke- ja senioritanssiloma 24.–29.10. 5 vrk*

24.10.29.10.2023
Lehmirannan lomakeskus

Tällä viikolla voit osallistua sekä karaokelauluun että senioritanssin harjoitteluun omien toiveidesi ja aikataulusi mukaan. Karaokea pääset laulamaan halutessasi päivittäin (ei opetusta). Käytämme Singan karaokeohjelman taustoja. Senioritanssia opetetaan ja sitä on mahdollisuus harjoitella päivittäin tanssinopettajan ohjauksessa. Opetustunteja ei ole sidottu toisiinsa, joten mukaan voi liittyä milloin tahansa. Kirsikkana kakun päällä yhtenä iltana ravintolan Karaokeiltamat. Ohjelman lomassa myynnissä erikoisdrinkkejä ja naposteltavaa. Perjantain päivätapahtuma sisältyy puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 27.10. klo 16 Tunnelmasta toiseen -konsertti ja päivätanssit: Saara Helena ja Pentti Rasi duo. Hinta päivävieraille: 35 €/hlö (sis. ruokailun ja ohjelman)

Lomaohjaaja: Anja Söderman

Säestäjä: Raija Bernitz

Hinnat 2023:

Lomaviikko 5 vrk, 520 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 5 vrk, 415 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi