Thumbnail

Info näytteilleasettajille

Seniorimatkatori 3.12.2018

Seniorimatkatori on uudistunut Senioritempaus, eli matkailuyritysten ryhmämyynti- ja infotapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on vauhdittaa matkailuyritysten vuoden 2019 ryhmäkauppaa Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla sekä kertoa kuinka paljon eteläisessä Suomessa on tarjottavaa ryhmämatkalaisille.

Kiinnostavaa sisältöä eri toreilla

Nimensä lisäksi tapahtuma on uudistunut  myös sisällöltään. Matkailuyritysten, alueellisten matkailuorganisaatioiden ja liikennöitsijöiden lisäksi on tarjolla tärkeää tietoa ryhmien vetäjille. Kyse on matkavakuutuksista, tietosuojalain ja matkapakettilain muutoksista, matkailijan rokotuksista tms. Joulun lähestyessä myös esim. kädentaitajat ovat tervetulleita näytteilleasettajiksi joulutorille myymään tuotteitaan.

Valitse oma torisi seuraavista:

  • Matkatori
  • Liikennöitsijätori
  • Joulutori

Hinta näytteilleasettajille

Näytteilleasettajapaikka maksaa 26.10.2018 mennessä ilmoittautuneille 160 € (alv. 0 %) / 198,40 € (sis. alv. 24 %) ja sen jälkeen 190 € (alv. 0 %) / 235,60 € (sis. alv. 24 %). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.11.2018.

Paikkamaksuun sisältyy messupöytä valitsemaltasi torilta, yrityksen pöytäkyltti ja ruokailu max. kahdelle henkilölle. Tapahtuman jälkeen näytteilleasettajat saavat markkinointiluvan antaneiden senioriryhmänvetäjien yhteystiedot.

Joulutorin myyntipaikat kädentaitajille maksavat 80 € (alv 0 %). Tähän hintaan ei sisälly ruokailua, mutta sen voi halutessaan ostaa Lehmirannasta erikseen.

Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikki esittelypaikat on nyt loppuunmyyty, mutta yritämme vielä järjestää lisäpaikkoja. Mikäli olet kiinnostunut lisäpaikoista, lähetä yhteystietosi osoitteeseen matkatori.lehmiranta@elakeliitto.fi 

Yleisökohderyhmä

Tapahtuman kohderyhmänä ovat seniorit: potilas-, kansalais- ja  eläkekäisryhmien matkavastaavat Satakunnasta, Pirkanmaalta, Hämeestä, Varsinais-Suomesta, läntiseltä Uudeltamaalta sekä pääkaupunkiseudulta. 

Tapahtuman järjestäjä Lehmirannan lomakeskus on Eläkeliiton omistama loma- ja kurssikeskus. Eläkeliitto on Suomen suurin eläkeläisjärjestö, jonka ryhmänvetäjiin Lehmirannalla on jo valmiit kontaktit. Panostamme erityisen paljon ajantasaiseen osoitteistoon ja siihen, että juuri oikeat päätöksentekijät saavat kutsun.

Kutsu mukaan myös omia asiakkaitasi. Voit välittää eteenpäin oheista kutsua: Kutsu seniorivieraille

Yhteistyö

Helpottaaksemme asiakkaiden saapumista tapahtumaan, teemme yhteistyötä liikennöitsijöiden ja alueorganisaatioiden kanssa. Liikennöitsijät tai matkailun alueorganisaatiot voivat järjestää asiakkailleen tai alueensa senioreille kyydin tapahtumaan ja sen mukana saada oman näytteilleasettajapaikkansa ilmaiseksi.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä Seniorimatkatorin järjestäjiin: puh. 040 7276 039 / 040 7277 879 tai matkatori.lehmiranta@elakeliitto.fi

Tervetuloa Saloon ja Lehmirantaan!

Lehmirannan lomakeskus ja VisitSalo,

Tapahtuman järjestää Lehmirannan lomakeskus 

puh. 040 7276 039 / 040 7277 879 ja matkatori.lehmiranta@elakeliitto.fi