Thumbnail

Esimerkkejä retkipaketeista Juhlaviikoilla

Vuosi 2020 on Eläkeliiton ja Lehmirannan juhlavuosi. Tässä ryhmille valmiita Pikkulomapaketteja ja retkiesimerkkejä matkojen suunnittelun avuksi.

Julkaistu 23.1.2020

Juhlavuoden Pikkuloma 3 vrk

Esimerkiksi tulopäivänä päivällisen jälkeen Lavatanssijumppaa ja yhteislaulua haitarin tahdissa. Yhtenä päivänä halukkaille pieni patikointi lähialueella, muille vapaa-ajanohjelmaa. Illalla kahvikonsertti ja täytekekkukahvit. Loman aikana kuullaan tarinoita Lehmirannan 45-vuotisesta historiasta ja nautitaan kylpylän poreista, maukkaasta ruoasta sekä lauletaan karaokea ja tutustutaan kuntosaliin. Keväästä pitkälle syksyyn pelataan hauskoja ulkopelejä ja ulkoillaan.

Lomaan sisältyy myös opastettu retki Teijon ja Mathildedalin ruukkikyliin (klikkaa linkkiä lukeaksesi tarkemmin retkestä). Retki toteutuu mikäli mukana  väh. 20 osallistujaa.

Jäsenhinta lomalle retkineen alkaen 244 € /hlö.

Juhlavuoden viikonloppuloma 3 vrk

Saapuminen perjantaina, jolloin päivällisen jälkeen juhlakonsertti ja päivätanssit. Tällä juhlistamme Lehmirannan 45- ja Eläkeliiton 50-vuotista taivalta. Nautitaan kylpylän poreista ja maukkaasta ruoasta. Keväästä pitkälle syksyyn pelataan hauskoja ulkopelejä ja ulkoillaan. Yhtenä päivänä teemme patikointiretken lähialueella ja niille, jotka eivät halua siihen osallistua, on tarjolla lomaohjaajan järjestämää ohjelmaa.

Lomaan sisältyy myös opastettu retki Salon kaupunkiin ja mm. elektroniikkamuseoon (klikkaa linkkiä lukeaksesi tarkemmin retkestä). Retki toteutuu mikäli mukana väh. 30 osallistujaa.

Jäsenhinta lomalle retkineen alkaen 256 €/hlö.

Paljon muitakin retkivaihtoehtoja

Pikkulomien yhteyteen voi valita monia muitakin retkivaihtoehtoja, esimerkiksi

  • Somerolle Rauli "Badding" Somerjoen lapsuusmaisemiin. 2 yön Pikkuloma ja retki, jäsenhinta alk. 184 € / hlö.
  • Merelliseen Särkisaloon. 2 yön Pikkuloma ja retki, jäsenhinta alk. 170 € / hlö.

Lue lisää opastetuista retkistämme

Salossa myös kesäteatterivaihtoehtoja

Mathildedalin kesäteatterissa Sisko ja sen Veli -komedia ajalla 21.7.–16.8.2020. Ryhmälipun hinta 21 €/hlö (väh. 20 henkilön ryhmä).

Vuohensaaren kesäteatterissa suurmusikaali Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen ajalla 27.7.–15.8.2020. Eläkeläislippu 26 €, Ryhmäliput suoraan Salon Teatterin toimistolta.

Varaukset

Retkitiedustelut ja varaukset: ryhmämyynti Mervi Gröhn, puh. 02 7275 320 tai 040 7275 377.

Retkistä ja retkipalveluista kannattaa sopia hyvissä ajoin, noin kaksi kuukautta ennen Lehmirantaan tuloa.