Minutunvihreä vanha Wolksvagen van

Matkakuumetta? Lehmirannan kesän 2024 tarjonta

Lehmirannan lomakalenterista löytyy virkistäviä lomaviikkoja kesälle 2024. Sen lisäksi olemme koonneet mainioita lomapaketteja lyhyempiä lomajaksoja kaipaaville.

Juhannusviikko 18.-24.6.

Juhannuksena Lehmirannassa nautitaan keskikesän tunnelmallisesta juhlasta iloisessa seurassa liikkuen ja hekutellen. Lehmijärven rannalla saamme nauttia luonnon kauneudesta ja laulaa yhteislauluja, kisailla, visailla, tarinoida ja jumpata, sekä pelata hauskoja pihapelejä. Torstaina on mahdollisuus lähteä tutustumaan Salon iltatorille, jos osallistujia on riittävästi (eri korvaus). Juhannusaaton perinteiset juhannustanssit sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Hyvinvointia itselle -loma 25.6.–1.7.

Viikon aikana pääset huoltamaan kehoa ja mieltä Lehmirannan luonnonkauniissa maisemissa. Ohjelmassa on muun muassa venyttely- ja rentoutumistuokioita, sisä- ja ulkoliikuntaa ja tietoisku ravinnosta. Lisäksi pääsemme tutustumaan lempeän pilateksen maailmaan. Viikko-ohjelmassa myös yksi tunnelmallinen erikoisilta kylpylässä. Lisäksi vähintään kaksi yötä lomailevat voivat varata veloituksetta hoitokerran Lehmirannan suolahuoneessa.

Kesäinen liikuntaloma 22.–27.7. UUTUUS!

Tule ja koe monipuolinen elämysloma Lehmirannassa. Täydelliseen irtiottoon arjesta kuuluu kiireetöntä yhdessäoloa, ulkoilua, uimista, herkullista ruokaa sekä ohjattuja liikunnallisia ja musiikillisia tuokioita. Tutustut päivittäin uusiin leikkimielisiin lajeihin. Viikonlopulla Lehmirannan hauskat olympialaiset.

Nostalgiaviikko 29.7.–3.8. *(5 vrk)

Nostalgiaviikolla muistellaan entisiä aikoja ja vanhan ajan leikkejä, tapoja ja musiikkia. Tule yhdessä muistelemaan ja jakamaan koskettavia muistoja menneiltä vuosilta muodikkaasti – retrohengessä. Olet aina sopivan ikäinen!

Isovanhempien ja lastenlasten riemuloma 31.7.–3.8.

Päivät täyttyvät hauskasta yhdessä tekemisestä. Etsimme yhdessä aarteita, vietämme elokuvailtaa, askartelemme, nautimme vesileikeistä ja diskosta kylpylässä. 

Muistathan myös kesäiset harrastekurssimme  Harrastekurssikalenteri | Lehmiranta