Salon elektoniikkamuseon radio- ja televisiokokoelma Astrum-keskuksessa

Salon saloja - Elämyksiä ja elektroniikkaa

Retki vie Salon kaupungin halki Suomen elektroniikkateollisuuden synnyinsijoille. Vanhoihin Saloran ja Nokian tiloihin on syntynyt uutta toimintaa teatterista liikuntakeskukseen.

Tutustumme laajaan radio- ja elektroniikkanäyttelyyn sekä nostalgiseen autonäyttelyyn, jossa on mukana automaailman helmiä 1910-luvulta lähtien.

Salosta reitti jatkuu Kalliolaakson linnaan, joka on kahden ihmisen omin käsin rakentama unelma keskellä Perniönjoen historiallista perinnemaisemaa. Nautitaan retkikahvit kahdella tornilla varustetun linnanmuurin kahvilassa linnan isännän kertoessa talon historiasta. Paluumatkalla piipahdetaan opastetusti Yliskylän idyllisessä kirkossa.

Hinta: alk. 32 euroa / hlö

Retken kesto: 4–5 h

Reitin pituus: 70 km

Vaativuus: helppo

Toteutus: ympäri vuoden

Minimi ryhmäkoko: 30

Varaukset

Retkistä kannattaa sopia hyvissä ajoin, noin kaksi kuukautta ennen Lehmirantaan tuloa.

Retkitiedustelut ja varaukset: ryhmämyynti Mervi Gröhn, puh. 02 7275 320 tai 040 7275 377.

Hintaan sisältyy

mahdolliset pääsymaksut, opastukset ja retkikahvit. Hinta ei sisällä tilausajon kuluja. Hinnat ovat alkaen hintoja pohjautuen retkikohteiden vuoden 2022 hintoihin.

Lehmirannan päiväretkiin sisältyy aina myös mukaan tulevan matkailuoppaan palvelut. Retkioppaina toimivat Suomen Opasliiton auktorisoimat, kohteensa ja seutunsa tuntevat matkailuoppaat.