Luonto ympärilläni

Luonto ympärilläni -loma 6.–12.6.2022

6.6.12.6.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikko sisältää sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa. Voit osallistua mielesi mukaan puistojumppaan, ulkoiluun ja järvimaisemassa venyttelyyn, tai nauttia ympäristöstä omaan tahtiisi. Viikon aikana kuullaan tarinoita lähialueelta ja sen historiasta Lehmirannan johtajan Tanja Bergrothin kertomana. Ohjelmassa lisäksi luontoaiheista visailua, piharasteja sekä askartelua. Viikon aikana tarjolla tietoa metsänhoidosta.

Lomaohjaaja: Raija Bernitz

Säestäjä: Veli-Matti Friman

Voimaannu luonnosta -teemaviikonloppu 10.–12.6. Viikonlopun aikana keskitytään luonnon hyvinvointia edistäviin hetkiin sekä luontokokemuksiin. Tarjolla on mm. laavuretki, sup-lautailua, kehonhuoltoa ulkona ja vesijumppaa. Kuulemme suomalaisista luontoperinteistä ja -arvoista sekä vanhoista myyteistä elämyksellisellä Ketunkierroksella. Retkellä oppaana Ketunhaltia Käreitär, eli luontoyhteysohjaaja, perinnetaitaja ja kansanmuusikko Ulla Hillebrandt. Tällä metsäretkellä voit hiljentyä ja haaveilla, kuunnella ja katsella, osallistua ja ihastella sekä antaa tarinoiden viedä sinut vahvojen luonnonvoimien syliin.

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200