Metsää ja järvimaisemaa Teijossa Matildanjärven rannalla

Lehmirannan lomakeskus Ruukit & Retket -tapahtumassa Teijolla 27.5.

Lehmirannan lomakeskus on mukana Ruukit & Retket -tapahtumassa Teijolla

Lehmirannalla on Teijon luontokeskuksen läheisyydessä esittelypiste la 27.5. klo 10-16. Tule tapaamaan meitä sinne tai lähde opastetulle esteettömälle vaellukselle ja helpotetulle Jeturkastin kierrokselle erä- ja luonto-oppaan kanssa. Lähin parkkipaikka on noin 200 metrin päässä oleva Matildanjärven P-alue, osoitteessa Matildanjärventie 86, Matilda (Salo). 


Esteetön opastus Kariholman parkkipaikalta – nuotiokahvit keittokatoksella klo 11–13.

Lähtö on klo 11 Kariholman P-alueelta, Matildanjärventie 20, Salo. Reitti on vaativa esteetön reitti ja saatat tarvita avustajaa, edestakainen matka on yhteensä 1,2 km. Oppaana erä- ja luonto-opas Jenni Korhonen, Lehmirannan lomakeskuksesta.

Kariholman tulipaikalla on mahdollisuus nauttia nokipannukahvit, kahvinkeittäjänä erityisasiantuntija Laura Lehtonen Metsähallituksesta. Ota halutessasi omat eväät ja juomista mukaan sekä istuinalusta. Voit ilmoittautua retkelle yksin, avustajan tai perheesi kanssa. Voit ilmoittaa saman linkin kautta useampia osallistujia halutessasi. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa, ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 25.5. mennessä, retki on maksuton. Mukaan mahtuu vielä :-)

Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan.

Opastettu retki Jeturkastille klo 14-16, vaativuustaso helppo / vaativa esteetön reitti.

Lähtö klo 14 Kariholman P-alueelta, Matildanjärventie 20, Salo.

Kuljemme osittain asfalttitietä pitkin, josta jatkamme vaativaa esteetöntä reittiä (sorastettu polku) Jeturkastin muinaisrannalle, reitin kokonaismatka on noin 3,5 km. Palaamme takaisin Jeturkastin muinaisrannalta mahdollisuuksien mukaan kivistä polkua pitkin, jossa on epätasaisuuksia ja pieniä korkeuseroja tai vaihtoehtoisesti samaa reittiä kuin tulimme. Vauhdin mitoitamme hitaimman kulkijan mukaan.

Retki on suunnattu sinulle, joka kaipaat helpompaa reittiä ja rauhallista kulkuvauhtia ja jaksat liikkua 3,5 km matkan itsenäisesti tai avustettuna. Oppaana toimii erä- ja luonto-opas Jenni Korhonen, Lehmirannan lomakeskuksesta. Pakkaa halutessasi mukaan juomapullo, pientä evästä ja istuinalusta lepotaukoa varten. 

Kierrokselle mahtuu mukaan 24 osallistujaa. Voit ilmoittaa saman linkin kautta useampia osallistujia. Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta 25.5. mennessä, retki on maksuton. Mukaan mahtuu vielä :-)

Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan.